Tjera

GËZUAR VITIN E RI 2024!

Lexuesve të Gazetës LËVIZJA, shqiptarëve kudo që janë dhe gjithë njerëzimit: GËZUAR VITIN E RI 2024! Qoftë Vit i mbarë për kombin shqiptar! Vit i zhvillimit dhe përparimit, Vit i paqesë dhe sigurisë në botë! Gëzuar!