Opinion

Xh. Gjini: Për disa që po kërkojnë t’i japim edhe diçka Serbisë

PËR DISA QË PO KËRKOJNË T’I JAPIM EDHE DIÇKA SERBISË!!
Në Republikën Shqiptare të Kosovës ka media dhe ka “analistë”, “opinionistë”, “gazetarë”, “politikanë”…, që nuk pushojnë gam – gamet e tyre kundër qeniesë shqiptare të Kosovës dhe interesave jetike të saj! Ky soj kolaboracionistesh e zuzaresh nuk ka dite qe nuk leshojne deklarata, prononcime e qe nuk bejne shkrime me porosine: “Kosova duhet te jap diçka ne kembim te njohjes nga Serbia”!! Keta ne fakt jane sahanlepiresit dhe kolaboracionistet e djeshem qe sot perbejne kolonen e peste ne Republiken Shqiptare te Kosoves… Serbise qe ka marre me dhune, terror, masakra, spastrim etnik e gjenocid territore te Shqiperise e qytete si Nishin, Kurshumline, Prokuplen, Vranjen, Leskocin, Novi Pazarin, Presheven, Bujanocin, Medvegjen… keta llapaqener kerkojne t’i “japin edhe diçka ne kembim te njohjes” dhe jane shume te shqetesuar qe nuk po behet dialog e nuk po arrihet marreveshja ne dem te Republikes Shqiptare te Kosoves!!
Populli shqiptar i Kosoves dhe institucionet e Republikes do te duhejë te pajtoheshin qe Serbise t’ia jepnin me te dyja duart kete “komunitet” kolaboracionistesh e llapaqenesh… Nuk eshte e shendetshme dhe nuk eshte e moralshme që Kosova e Shqiperise t’i mbajë me bukë e t’i strehoje sahanlepiresit e njerezit e Serbise. Ky do te ishte “kompromisi” fatlum per Kosoven dhe kombin shqiptar…