Politikë

RËNDOHET GJENDJA EPIDEMIOLOGJIKE NË PRESHEVË

Komuna e Preshevës momentalisht është një prej qyteteve me gjendje të rënduar epidemiologjike.

Edhe pas ftesës nga zavendëskryetari i Komunës së Preshevës, Armend Aliu, dhe shumë persona nga shoqëria civile për ndihmë nga Republika e Kosovës dhe Shqipërisë, ende askush nuk është deklaruar, shifrat janë në rritje të shpejtë.

Sot përmes një postimi, ish koordinatori i Zyrës për të rinj në Preshevë, Altin Boriçi, ka reaguar në lidhje me numrin e madh të infektimeve me Covid19 në Preshevë.

“Shifrat e të infektuarëve janë shqetësuese, vetëm për 20 ditë në Preshevë kemi 140 persona pozitiv me Covid” ka shkruar ish koordinatori i Zyrës për të tinj në Preshevë, Altin Boriçi.

Ai ka ftuar për kujdes duke respektuar masat në fuqi me qëllim që të ruajm njëri tjetrin.

Huazuar nga PreshevaPress