Lëvizja\UÇK

Heroi i Lëvizjes dhe i Shqipërisë Kadri Zeka për unitetin e popullit të pushtuar shqiptar

“…..Vetëm bashkimi i të gjithë shqiptarëve, pa dallim feje, klase a pikëpamjesh politike mund të shpëtojë atdheun tonë nga kthetrat e përgjakshme të armiqve. T´i bashkojmë grushtat tona në këtë luftë të shenjtë….” KADRI ZEKA