Shqipëria/Aktualitet

Akademi per Pranveren Shqiptare ’81 ne Gjakove

Akademia mbahet ne shkollen e muzikes “Prenk Jakova”, me 26 korrik (e hene), ne oren 18. Ne kete dite kujtohet dhe nderohet edhe Deshmori i Pranveres Shqiptare ’81, Nesemi Dervishdanaj… Jeni te ftuar te vini ne Gjakoven tone shqiptare!