Shqipëria/Aktualitet

Ali Ahmeti ose njeriu që bashkoi shqiptarët në luftë e në paqe

Mbërrin në qytetin e Gostivarit Ali Ahmeti prijësi që bëri bashkë të gjithë për një front, për një ardhmëri të ndritur për të gjithë shqiptarët por dhe komunitetet tjera për një Maqedoni Europiane.