Arkiv / Ripublikim

Xh. Gjini: As dreka e Kryefestës së kombit nuk po e bënë bashkë më familjen e shpërndarë shqiptare

AS DREKA E FLAMURIT NUK PO E BENE BASHKE ME FAMILJEN E SHPERNDARE SHQIPTARE
Prishtinë, 28 Nëntor 2022
Dikur familja shqiptare jetonte kryesisht e bashkuar dhe nën një çati… Sot, nuk e gjene nje familje bashke… Nje ne Amerike, nje ne France, kush ne Gjermani, Zvicer, Suedi, Itali, Norvegji, Danimarke… Edhe sot, qe eshte Kryefesta e kombit shqiptar dhe qe u shtrua DREKA E FLAMURIT veshtire te gjendej nje familje ku te ishte ulur e tera ne tavoline… E dhimbshme, por keshtu ka ardhur koha! Njerezit jane shperndare anembane botes… Sivjet më eshte dukur qe kane ardhur me shume mergimtare per te festuar dhe per te shtruar Dreken e Flamurit bashke me familjen ne shtepite e tyre… Kjo eshte mire. Uroj qe viteve tjera te na vijne edhe me shume njerezite tane qe te festojme dhe te drekojme bashke ne kete KRYEDITE te kombit dhe te Shqiperise se bashkuar! GEZUAR!