Shqipëria/Aktualitet

Të rinjtë shqiptarë që e mbushën Kosovën veriore me flamuj shqiptarë

Beogradi me shërbimet e tij sekrete dhe me strukturat që ka ngritur në Veri të Kosovës shqiptare kishte organizuar shpërndarjen dhe vendosjen e flamujve të Serbisë në rrugët dhe sheshet e Kosovës veriore, që vazhdon të kontrollohet prej tij edhe për fajin e pranisë ndërkombëtare dhe pazareve të qendrave të vendosjes! Shovinismit dhe agresionit serb në vendin tonë i ishte kundërpërgjigjur një grup i të rinjve shqiptarë nga Mitrovica (Lagjia e shqiptarëve andej Ibrit), duke e mbushur qytetin dhe pjesën veriore të Kosovës me flamuj shqiptarë…