Shqipëria/Aktualitet

Muharrem Xhafa: Pogradeci nderon 10 Korrikun

Shoqata e Ushtarakëve të Pogradecit organizoi në nderim të 10 korrikut një vepritari të bukur përkujtimore. Në emer të kryesisë së shoqatës fjalën e rastit e mbajti Ramadan Kaliaj, zv. kryetari i shoqatës së Ushtarakëve të rrethit. Në emër të Organizatës së Veteranëve të rrethit përshëndeti kryetari i saj, Bedri Mokreri! Në vijim u ngritën dolli dhe shendete për 10 korrikun, për Ushtrinë Nacionalçlirimtare e Popullore dhe për shokun, Enver Hoxha. U kenduan plot këngë partizane të luftës çlirimtare e të socializmit. Të pranishmit në mbledhje i përshëndeta edhe unë!

Postimet e fundit !