Histori

KRYETRIMI, KRYEHEROI DHE KRYEPROFETI I SHQIPËRISË DHE I SHQIPTARËVE, – GJERGJ KASTRIOTI – SKËNDERBEU

Shqipëria dhe shqiptarët, pa dallim partie, ideje, feje e krahine, sot kujtojnë dhe përulen me nderim të thellë para zgjuarsisë, trimërisë, heroizmit dhe lavdisë së Kryetrimit, Kryeheroit dhe Kryeprofetit të tyre, Gjergj Kastriotit – Skënderbeut. Në jetë të jetëve nderim e lavdi!