Komenti

Kryetare e Republikës kjo Vjosa Osmani apo kryetare e LDK – së?!

KRYETARE E REPUBLIKES APO E LDK- SË ? !! NË VEND TË FLAMURIT SHQIPTAR, PËRKRAH ATIJ SHTETËROR, VJOSA “GUXIMTARE” MBAN FLAMURIN PARTIAK – LDK-SË NË ZYRËN E KRYETARIT TË REPUBLIKËS !! DHUNIM I INSTITUCIONIT TË REPUBLIKËS DHE CENIM E FYERJE E NDJENJAVE KOMBËTARE TË POPULLIT SHQIPTAR NË KOSOVË… KËSHTU ËSHTË KUR ULESH PAMERITUESHËM NË ATË ZYRË QË DUHET TË ISHTE SIMBOL UNITETI!? KËSHTU ËSHTË KUR KARRIKEN E KRYETARIT E MERR DHURATË NGA NJË PARTI TJETËR!!…

Vjosa Osmani me fanatizmin e saj ka deshmuar dhe po deshmon se eshte e pa zonja te shkeputet nga “filozofia” e kryetarit te partise se saj, I. Rugova, dhe nga simbolet e asaj partie, LDK -se!! Vendosja e flamurit partiak ne zyren e institucionit te Kryetarit te Republikes tregon qarte se Vjosa Osmanit i mungon zotesia per te qene Kryetare e Republikes dhe e popullit te kesaj Republike pa dallim! Madje, mund te thuhet se eshte edhe e papergjegjshme ne sjelljet dhe paraqitjet e saj absurde!!… Ne funksionin e Kryetares se Republikes po demton edhe imazhin dhe seriozitetin e shtetit ne syte e miqve dhe te armiqve e kundershtareve te pavaresise dhe shkeputjes se plote nga Serbia…