Ndërkohë në tryeza nuk mungojnë gotat e Birrave Korça dhe Tirana për ta bërë sa më të këndshme atmosferën.

Birra Korça dhe Tirana kanë thyer pritshmëritë këtë vit në Festën e Birrës falë interesit të jashtëzakonshëm nga turistët shqiptarë e të huaj që vendosën që këto 5 ditë t’i kalojnë në Korçë për të festuar. (G. L.)