Lëvizja\UÇK

Zamira Çavo: U përurua libri i studiuesit nga Kërçova shqiptare, Bekim Adili, në 20 – vjetorin e Luftës Çlirimtare të UÇ Kombëtare

Në kuadrin e një nisme “Një komb një histori, një komb një filozofi” në mjediset e Universitetit “Barleti” u promovua libri( i shoqëruar me dokumentar) i studiuesit shqiptar nga Maqedonia e Veriut: Bekim Adili. Auditori u njoh me ngjarjet e mëdha të ndodhura në Maqedoninë e Veriut 20 vite më parë dhe Marrëveshjen e Ohrit!
Në këtë takim morën pjesë studentë dhe pedagogë të universitetit si dhe kolegë e miq nga Maqedonia e Veriut. Faleminderit Bekim që na përcolle kaq shumë emocion !