Komenti

Muharrem Xhafa: Si shpjegohet lemeria e kryemafiozve të politikës borgjeze nga Enver Hoxha

Pse kryemafiozët e borgjezisë shqiptare e kanë frikë Enverin?! Pse ata bëjnë aq shumê zhurmë kundër tij?
Kryemafiozët e borgjezisë shqiptare të djathtë e të majtë, të qendrës e të rretheve e sulmojnë Enver Hoxhën, sepse kanë frikë prej tij!
Kryemafiozët e borgjezisë shqiptare të djathtë e të majtë, të qendrës e të rretheve i mohojnë vlerat e Enver Hoxhës, sepse duan të shndërrojnë në vlera antivlerat e kombit, të kryetradhtarëve dhe kryebashkëpunëtorëve të pushtuesve nazifashistë!
Kryemafiozët e borgjezisë shqiptare të djathtë e të majtë, të qendrës e të rretheve e sulmojnë Enver Hoxhën, sepse Enveri ishte për popullin kundër borgjezisë!
Kryemafiozët e borgjezisë shqiptare të djathtë e të majtë, të qendrës e të rretheve e sulmojnë Enver Hoxhën, sepse rrahin të mohojnë LANÇ-in dhe arritjet e socializmit, që udhëhoqi Enveri!
Kryemafiozët e borgjezisë shqiptare të majtë e të djathte, të rretheve e të qendrës e sulmojnë Enver Hoxhën, sepse Enveri me mësimet e me veprën e tij të Luftës dhe socializmit ndrit, ndërsa ata nxijnë si blozë nga xhelozia!
Ata e sulmojnë Enver Hoxhën, sepse populli nuk i do as kur janë në pushtet, jo më pas dekadash kur të kenë vdekur!
Etj., etj.!
Komunizmi me simbolet e tij, mësimet e M-L dhe të Enver Hoxhës kanë rrënjë në gjithë botën!
Asnjë ligj nuk mund t’i bëjë të pavlefshëm!