Botë

Kryeministrat e tre shteteve vizituan Kryetarin e Ukrainës në Kiev

Vizitë historike në Kryeqytetin ku po shkruhet historia e një rendi botëror “ndryshe”…

Kryeministri i Polonisë, i Sllovenisë dhe ai i Republikës Çeke, të cilët kanë mbërri pak momente më parë në Kiev, janë takuar me Kryetarin, Volodymyr Zelenskin, dhe kryeministrin ukrainas, Denys Shmyhalin.

Kryeministrat mbërritën në qytet në emër të këshillit të BE-së, tha Shmyali në Twitter, duke vlerësuar “guximin e miqve”.

Udhëheqësit do të diskutojnë për mbështetjen ndaj Ukrainës dhe forcimin e sanksioneve kundër Rusisë agresive…