Mërgatë

Jon Gjini: Shprehu rini, shprehu dhe jepi jetë Shqipërisë!

SHPREHU RINI, SHPREHU SE PA TY SHQIPERIA NUK ESHTE ASGJE ! ????????

Në këto kohë të vështira, çdo i ri mund të bëjë thirrje vetëm për unitet, solidaritet politik dhe dëshirë për të ndërtuar një të ardhme të qëndrueshme, të qëndrueshme dhe premtuese.

Shqiptarë nga të gjitha vendet, bashkohuni!

Bruksel 2023,