Kulturë\Letërsi

Hydajet Hyseni: Poezi per Heronjtë e Janarit

Në shenjë dhembjeje, respekti dhe krenarie, disa vargje, shkruar tri decenie më parë…

427Blerim Muriqi, Xhevat Zekaj and 425 others84 Comments21 SharesLikeCommentShare