Shqipëria/Aktualitet

BE – ja ka miratuar certifiktën dixhitale të vaksinimit për Shqipërinë: Qytetarët e saj mund të lëvizin lirshëm në Evropë

Kryeministri Edi Rama reagon pas vendimit të Komisionit Evropian për të miratuar certifikatën dixhitale të vaksinimit për Shqipërinë dhe 6 vende të tjera jo anëtare të BE.

Rama shkruan në ‘Facebook’ se shqiptarët tashmë mund të lëvizin lirisht në Evropë me pasaportën digjitale të vaksinimit.

Postimi i Ramës:

Super lajm
Shqiptarët të lirë të lëvizin lirisht në Europë me pashaportën diigjitale të vaksinimit✈️???
BE aprovon Shqipërinë, Izraelin dhe Marokun, duke dhënë edhe një shembulll kuptimplotë të progesit tonë digjital, për të gjithë ata që dëshirojnë t’u gēzohen edhe arritjeve, përveçse të shohin vetëm të këqia deri edhe ku nuk ka?
#ShqipëriaeArdhmjaJonë??☀️