Shqipëria/Aktualitet

Stërvitje e përbashkët e trupave elitare të FA-ve dhe FSK-së

TIRANË, 24 shtator/ATSH/ Trupat elitarë të Forcave të Armatosura të Shqipërisë dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës u stërvitën së bashku përpara nisjes në stërvitjen marshuese më të vështirë në botë.

Trupat shqiptarë do të konkurrojnë në Malet e Uellsit, në Mbretërinë e Bashkuar, mes 160 skuadrave elitare nga 30 vende të botës, duke marshuar për 48 orë rreth 70 km me 45 kg pajime.