Shqipëria/Aktualitet

Zbulohen katër bustet e Heronjve të Shqipërisë në Prekaz

Në Prekazin e Tahir Mehës u bë zbulimi dhe përurimi i katër busteve të Heronjve të Familjes Meha dhe të Shqipërisë në 40 – vjetorin e qëndresës së armatosur kundër shtetit pushtues, që kishte rrethuar këtë Familje shqiptare me forca të mëdha policore… Pushka e bijve të kësaj Familjeje theu mitin e një Jugoserbie “të pathyeshme” pikërisht në Pranverën Shqiptare, më 13 maj 1981… Nderim e Lavdi këtyre Heronjve të Shqipërisë!