Botë

Xho Bajdeni Kryetar i SHBA-ve

Sapo u certifikua nga Kongresi Amerikan fitorja e Xho Bajdenit, me rezultat të thellë, ndaj republikanit, Donald Trampit. Pas numrimit ceremonial të votave elektorale me automatizëm u emrua Nënkryetare e SHBA-ve, Kamala Harisi. Përpjekjet e Kryetarit humbës për të thyer demokracinë, ligjin dhe rregullin amerikan dështuan…