Rruga e ARBËRIT, rruga përmes Liqenit të Fierzës (transporti ujor…), etj. besoj qe do ta shkarkojne pak rrugen e kombit, e cila nuk po e perballon mesymjen e shqiptareve qe shkojne per pushime ne bregdetin e tyre… Megjithese kohe pandemie dhe masa te rrepta kunder saj shqiptaret edhe kete fundjave mesyn plazhet e tyre te mrekullueshme…