Lëvizja\UÇK

Shpresa Bajraktari – Ruci: UÇK – ja është shkruar me shkronja ari në ndërgjegjen kombëtare shqiptare

UÇK-ja eshte shkruar me shkronja te arta ne ndergjegjen kombetare shqiptare!
UÇK -ja eshte simbol i heroizmit, i dinjitetetit dhe i krenarise kombetare Shqiptare dhe e tille do te mbetet ne perjetesi.
Askush nuk ka te drejte ta mohoje apo te cvleresoj lavdine e UÇK-se.
Ajo lindi , u rrit dhe u fuqizua ne gjirin e luftes se popullit per liri.
Bijte dhe bijat me te mira te kombit shqiptare morren pushken per te vdekur per lirin e Kosoves.
Heroi i kombit Fehmi Lladrovci ka thene se ,sikur dhe 100 jete te kisha ,me deshire do t’i jepja per lirine e Kosoves.
Qe se bashku me luftetaren e lirise Xheve Lladrovci ne menyre legjendare dhane jeten si me le.(linde).
Pra liria dhe pamvaresia e Kosoves u shkruajt dhe u vadit me gjakun e paster te vajzave dhe djemeve te UCK-se ,qe dhane jeten e tyre ne lule te rinise.
Fatkeqesisht sot po dalin ca antishqiptaret dhe keqadashes ,qe perpiqen ta zvenitin imazhin e UCK-se;
Por sado te perpiqen nuk arrijne ta erresojne shkelqimin e saj.
UCK-ja eshte shkruar me shkronja te arta ne ndergjegjen kombetare shqiptare.
Ajo eshte dhe do te mbetet perjetesisht e lavdishme;
Sepse lufta qe bente UCK-ja e ndihmuar nga populli ishte nje lufte e drejte dhe e lavdishme, se i lavdishem ishte ideali i tyre;
Si dhe e lavdishme ishte lufta per lirine dhe pamvaresine e Atdheut;
Qe padrejtesisht ua kishin neperkembur shovinistet serbë.
Per te cilen eshte derdh shume gjak per fitoren e lirise se enderruar ne shekuj .
Kjo eshte nje e vertete e pamohueshme dhe e pakontestueshme.
Lavdi te perjetshme UÇK-Se!
Lavdi deshmoreve dhe heronjeve te kombit shqiptare!
Lavdi luftes heroike te luftetareve te UÇK-se !
Lavdi komandantit te UÇK-se, Adem Jashari -Simbol i Trimerise, i Qendreses dhe Heroizmit shqiptar!

Postimet e fundit !