Këta zyrtarë dhe ish-zyrtarë dyshohet të jenë pjesë e përpjekjeve të Moskës që synon pushtimin e mëtejshëm të Ukrainës.

“The Washington Post” raporton se të katër zyrtarët kanë qenë të përfshirë ngushtë në përpjekjet e dezinformimit nga shërbimi federal i sigurisë ruse, i njohur si FSB. Kujtojmë se presidenti Joe Biden paralajmëroi Moskën nëse vendos që të nis aksionin ushtarak për pushtimin e Ukrainës.