Lëvizja\UÇK

Prenë Marashi: Gëzuar Ditën e Veteranit!

Shkrimtari Ernest Hemingway kishte shkruar;”Jeta i thyen të gjithë, dhe më pas, disa janë të fortë në vendet e thyera”. Ne ishim ata të cilët kur ishin të gjithë të thyer i treguam botës dhe armiqve se këto troje kanë dalazotës.Të gjitha Familjeve të Dëshmorëve,Invalidëve dhe Veteranëve të vërtetë të luftrave çlirimtare: Urime Dita e Veteranit!