Shqipëria/Aktualitet

PRANVERA SHQIPTARE ’81 EDHE NË GOSTIVARIN TONË SHQIPTAR

Këshilli Organizues “Pranvera Shqiptare ’81”, në bashkëpunim e mirëkuptim të shokëve të Lëvizjes dhe të komunës së Gostivarit, organizon Akademi për Pranverën Shqiptare ’81 dhe për Dëshmorët: Naser Veliun e Nurije Zekajn, të cilët kujtohen e nderohen në këtë Vit Jubilar të Pranverës Shqiptare ’81. Lavdi Dëshmorëve të Atdheut !