Politikë

PËRKUJTIM I DEMONSTRATAVE TË VITIT 1968

Shoqata e të Burgosurve Politikë organizoi sot një përkujtimore për Demonstratat e vitit 1968 në Prishtinë dhe qytetet tjera.

Me këtë rast veprimtarë të Shoqatës dhe pjesëmarrës të demonstratave të para 52 vjetëve bënë homazhe dhe vizituan muralin kushtuar këtyre ngjarjeve në Prishtinë, vendin e rënies së dëshmorit të 68-tës, Murat MEHMETI, shtatoren e organizatorit të demonstratave, Osman DUMOSHI dhe varrin e simbolit të rezistencës kombëtare, Adem DEMAÇI

LAVDI TË RËNËVE PËR LIRINË E KOSOVËS!

B.Luzha

Postimet e fundit !