Shqipëria/Aktualitet

Në Rahovec u përurua libri për Ukshin Hotin

Në Rahovec u përurua libri për Ukshin Hotin Në përvjetorin e lindjes së atdhetarit, veprimtarit, intelektualit e politikanit të angazhuar, Ukshin Hotit, u përurua libri me kumtesa në sallën e kuvendit të komunës, në Rahovec. Libri ishte përgatitur me përkushtim e zell nga veprimtari, luftëtari dhe intelektuali i Lëvizjes, Dervish Çadraku dhe Qemal Krasniqi me bashkëpunëtorët e tyre dhe u botua me përkrahjen e Kryetarit të Rahovecit, Ismajl Latifi. Në libër janë përfshirë kumtesa e fjalime të mbajtura në tryeza e simpoziume për Ukshin Hotin…