Lëvizja\UÇK

Menderes Zeneli: Shuhet edhe atdhetari dhe luftëtari i lirisë, Sejdulla Kadriu nga Ramnabuça e Bujanocit

Shuhet edhe Sejdulla Kadriu, nga Ramnabuça e Bujanocit
Sejda siç e thirrnim, nuk është më!
Profesori i Gjuhës shqipe, i burgosur politik, veprimtar i ilegales, kontribues gjatë Luftës së Kosovës,
Antar Shtabi e Këshilli Politik gjatë Luftës së UÇPMB – së në Preshevë , Bujanoc e Medvegjë
Sejdulla Kadriu është shembulli më i mirë se , si është Atdheu, familja, shokët e idealit, orgamizimi i disciplinuar gjatë aktivitetit politik e luftarak, dhe pas Luftës !
Kam pas nderin, të punoj me te gjatë, në organizimet kryesisht në Luginë të Preshevës
Ngushëllimet më të sinqetra:
Familjarëve
Shokëve të Burgut
Bashkveprimtarëve
Bashkluftëtarëve
Ngushëllime miq e dashamir
Ngushëllime Saqip Zymberi
Lavdi!