Lëvizja\UÇK

Martin Berisha: Nëntë vite pa atdhetarin shqiptar Gjeneral Tom Berishën

I paharruar kujtimi dhe nderimi për Gjeneralin shqiptar dhe atdhedashësin e madh, Tom Berishën!

Sot u bënë nëntë vjet nga shkuarja në amshim e gjeneral dr. Tom Berishës. Ai krejt jetën e tij ia dedikoi çështjes shqiptare, ndërkaq Kosova nuk e nderoi ende vetën me emërtim te ndonjë rruge apo ndonjë institucioni në kryeqytet me emrin e tij edhe përkundër premtimeve të shumta nga elita e deritashme politike.Ta përkujtojmë Tomën është nder dhe obligim institucional!