Video

Marin Mema: E vërteta për copëtimin e Shqipërisë dhe shqiptarëve duhet të thuhet pa frikë… Nuk gjendet edhe një vend tjetër në botë që të jetë i rrethuar nga bashkëkombësit e tij siç është shteti shqiptar!…