Lëvizja\UÇK

Lule nderimi dhe kujtimi për vëllezërit Heronj, Bajram e Rrahman Bahtiri

PAS ZBULIMIT TË PLLAKËS PËRKUJTIMORE E NDERIMORE, LULE DHE NDERIM TE VARREZAT E VËLLEZËRVE HERONJ, BAJRAM E RRAHMAN BAHTIRI… NË JETË TË JETËVE NDERIM E LAVDI!