Tjera

Labinot Vata: Nesër, më 25 nëntor, përurohet Shtëpia Muze e Heroit Fadil Vata (Njoftim)

Njoftim
Neser, me date 25.11.2021, prej ores 12:00, ne Sallagrazhde, ne vendlindjen e HEROIT Fadil Vata, behet perurimi i Shtepise Muze, per heroin Fadil Vata.
Ftojme shoket e tij, bashkeveprimtaret, te sjellin tani e tutje, çdo foto, video, shkrim dhe çdo dokument tjeter te rendesishem, qe eshte nga dhe per Fadilin, qe te pasurohet me shume kjo shtepi muze.
Kjo Shtepi dje ka qene Kuvend, e sot shnderrohet ne Muze te Kuvendit, per kujtim, por me shume per frymezim, per neser, dhe pergjithmone, per Shqipërinë dhe shqiptaret.