Shqipëria/Aktualitet

KONFERENCË SHKENCORE PËR PRANVERËN SHQIPTARE ’81

Instituti i Historisë, bashkë me Këshillin Organizues “Pranvera Shqiptare ’81”, organizon Konferencë shkencore ne Vitin Jubilar te Demonstratave qe shenuan kthesen e madhe ne Levizjen tone Kombetare per çlirim nga roberia…Konferenca mbahet ne diten e themelimit te Beselidhjes Shqiptare te Prizrenit, me 10 Qershor 2021 dhe fillon ne oren 9 e 30 min, ne sallen e Institutit te Historise.