Video

KOCKË E FORTË ËSHTË SHQIPTARI… PESË SHEKUJ LARG ATDHEUT DHE PËRSËRI ARBRESH-SHQIPTAR SI NË KOHËN E GJERGJ KASTRIOTIT…