Portreti/intervista

Ismet Sylejmani: I PAVDEKSHËM ËSHTË NDUE DODAJ

Ndue Dodaj - Fjalim per Ramiz Cernicen - YouTube

I PAVDEKSHËM ËSHTË NDUE DODAJ Është ndalur zemra e madhe e birit të Krahinës famëmadhe të Mirditës Ndue Dodaj!Krahërori i shqiptarit të madh, shqiponjës së hekurt të qeillit shqiptar, Kolonelit të aviacionit ushtarak të Shqipërisë Ndue Doda, nuk frymon më!Mbyllë sytë Ndue Dodaj, emblema e madhe e mirditorit progresiv e integrues brenda hapsirës gjithëshqiptare!Ndahet nga jeta shoku,vëllau e miku im i veçantë, i pavdekshmi Ndue Dodaj!Moment i rëndë dhe i dhembshëm për Babain Gjon Nikolli, për bashkëshorten, fëmijët, nipat dhe mbesat, vëllezërit dhe motrat, për familjen e ngushtë dhe të gjerë Dodaj, fisin, shokët dhe miqtë shumtë të të paharruarit Ndue Dodaj!Ngushllime familjes Dodaj, të gjithëve që e kanë dashur, që e kanë nderuar dhe që e kanë njohur të pashembulltin, njeriun e madh e të mirë dhe të përkushtuar të çështjes kombëtare, atdhetarin dhe patriotin e shquar Ndue Dodaj! I qoftë i lehtë dheu i tokës shqiptare! Lamtumirë i pavdekshmi Ndue Dodaj! Me dhembje e pikëllim, Ismet Sylejmani, Prishtinë, më 3 Janar 2021!