Lëvizja\UÇK

Ibish Neziri: 25 – vjetori i rënies heroike të Adrian Krasniqit

Sot familjarët, bashkëluftëtarët, bashkëveprimtarët, miqët dhe shokët, mes të cilëve jam edhe unë, e kujtojnë 25 vjetorin e rënies heroike të Adrian Krasniqit, sot në sheshin mes Korzës së Pejës dhe Sheshit Haxhi Zeka madhështore ngrihet shtatorja e Adrianit, e cila i jep madhështi dhe e zbukuron qytetin e Pejës, por për turpin dhe faqen e zezë të Komisionit Komunal për Emërtimin e Rrugëve dhe tonin që heshtim, nuk gjendet një rrugë me emrin Adrian Krasniqi.