creation

Sorry, Posts you requested could not be found...

entertainment

Sorry, Posts you requested could not be found...

latest posts

Sorry, Posts you requested could not be found...

latest posts

Shqipëria/Aktualitet

Shtegtime nëpër Atdhe (CXLV) – Galica – qendra e “Arbanisë së Vogël” e Azem Galicës

Nga vendbanimet me tradita të larta atdhetare e luftarake, i cili me gjak e shkroi historinë, është fshati Galicë. Galica...
Kulturë\Letërsi

Xhelal Hoxha: Do të jemi Shqipëri

Do të jemi Shqipëri                                                                                  “Ju gati se më ngjani, e më jeni sinonim, me njeri-tjetrin, dhe binom pran njëri-tjetrit:...