trends news

Arkiv / Ripublikim

Ismail Gashi: Të bashkuar për liri e për atdhe

Nga arkivi personal        A.       TE BASHKUAR PER LIRI E PER ATDHE Shkruan: Ismail Gashi Sllovia Subjektet partiake, politike e shtetërore shqiptare në Republikën e Kosovës, në përcaktimet e tyre...

video posts

Sorry, Posts you requested could not be found...

beauty tips

Sorry, Posts you requested could not be found...

culture

Sorry, Posts you requested could not be found...

lifestyle

Sorry, Posts you requested could not be found...

- Advertisement -
advertising banner
Arkiv / Ripublikim

Ismail Gashi: Të bashkuar për liri e për atdhe

Nga arkivi personal        A.       TE BASHKUAR PER LIRI E PER ATDHE Shkruan: Ismail Gashi Sllovia Subjektet partiake, politike e shtetërore shqiptare në Republikën e Kosovës, në përcaktimet e tyre esenciale, nuk kanë dallime e as moskuptime. Sepse, të gjitha përcaktim orientues e programor, kanë pavarësinա e Kosovës, dhe asnjëra prej tyre nuk anon kah Sërbia.Të gjitha janë për zgjidhjen e këtij  kontesti historik e kombëtar, të gjitha përkrahin dialogun  dhe mjetet joviolente, dhe si çdo lëvizje, edhe kjo e jona, nuk ngel këtu, nëse mjetet demokratike nuk arrijnë efikasitet dhe realizimin...
Kulturë\Letërsi

Albert Z. Zholi: Ndjesitë e Valentinës në poezitë ku frynë erë paqeje

Ndjesitë e Valetinës në poezitë ku fryn erë paqeje Albert Z. ZHOLI Libri që keni në dorë është një vëllim poetik. Edhe pse në të bëjnë pjesë edhe esse e meditime, prapë kjo nuk e cënon natyrën  dhe brumin poetik të krejt vëllimit. Sepse, edhe essetë dhe meditimet e autores, nuk janë thjesht prozë, meditim e filozofim, por kanë tharmin poetik brenda, tingëllon edhe poezia mes rreshtave. Kjo autore mund të quhet poete e ndjenjave, e meditimeve. Stili i saj i të shkruajturit poezi, është ai soditës, vëzhgues mbi sendet...
1 2 3 409
Page 1 of 409