Komenti

Halil Selimi: Republikë e shkollë laike apo Republikë e shkollë me shami – fetare

Në parlamentin e Kosovës laike, sot, kërkohet shamia në shkollat publike!! Më sakt, në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione.Por, komisioni nuk është edhe për të drejta fetare, apo jo?!

Mund të bartni edhe burka për vete, po të doni, ti, Duda e kushdo tjetër, por mos bëni argatin e dreqit, në emër të s’di kujt, meqë vetëm Serbia është kujdesur që shqiptarët të edukohen fetarisht edhe në shkollat publike!!