Kulturë\Letërsi

Fadil Shyti: Poezi me porosi

JU KEMI VOTUAR PËR NDRYSHIME POZITIVE, DUAM NDRYSHIME NGA KËTO ASPEKTE,-JO, VENDNUMRIME

Vjosa, në cilësinë e

Presidentes së Republikës së

Kosovës, nuk ka drejt ta

keqpërdorë pozitën e saj, me

flamurin partiak, të

ashtuquajtur, “flamur dardan”.

Albini, në cilësinê e

Kryeministrit në qeverinë “Kurti 2”,

duhet të punojë që, sa më

parë t’i heq nga institucionet e

Republikës, leckat partiake të

LKJ – LDK, dhe të imponuara

ahti-sariane laramane, allê,

serbo-europiane dhe atlantike;

që, pas perdeve të tyre të zeza

demone-kratike fshihen duart

gjakatare të Serbisë Fashiste

dhe të Rusisê putiniste,

pro-cariste.

Vjosa dhe Albini, të punojnë qê,

URGJENTISHT, sipas

mundësive legjislative nē

institucionet e Republikës sê

Kosovës, tê bëhen ndryshime

pozitive:

1. Të rikthehet Flamuri Kuqezi,

në institucionet shtetêrore dhe

shoqërore.

2. Tê ndalohet përdorimi i

simboleve partiake dhe tê

imponuara nga qarqet e huaja

reaksionare dhe tê pranuara

nga politikanêt servilë

reaksionarêt e brendshëm…

Rroftë Flamuri Kuqezi!

Ju uroj punë të mbarë!

…Me veprat tuaja, mos e

zhgënjeni kombin shqiptar!

Respekt! 8 Prill, 2021