Botë

E kush do ta besonte?!

Shijoni pamjet e pazakonta të Saharasë. Shkretëtira e famshme mbulohet nga bora, temperatura zbret në minus 2 gradë C!

January 17, 2021 23:23

Shprehja “kur të bjeri borë në Sahara” si metaforë e së pamundurës, tani duhet hequr nga fjalorët si e tillë.

Arabia Saudite dhe shkretëtira e Saharasë janë mbuluar nga bora këtë muaj.

Lajmin e ka bërë të ditur Dailymail, i cili shkruan se temperaturat në atë vend kanë zbritur në -2 gradë celsius.

Disa fotografi të shkrepura duken dunet e rënës të zbardhura.