Botë

Asociacionin e komunave Serbe senatori amerikan e quan “recetë për katastrofë”

Kryetari i Komitetit të Marrëdhënieve me Jashtë në Senatin amerikan, Bob Mendez, ka kundërshtuar idenë e Asociacionit të Komunave Serbe.

Ai këtë e ka quajtur “recetë për katastrofë”.

Menedez e ka kritikuar ish-administratën Trump duke thënë se në vazhdimësi ia ka mbajtur anën Serbisë dhe ka qenë kundër Kosovës.

“Kjo ka krijuar shumë pasoja në fund të ditës. Gjëja e fundit që duhet të bëhet është Asociacioni i Komunave Serbe. Kjo do të ishte recetë për katastrofë”, ka thënë ai.