Video

Akademi për Dëshmorët e Pranverës Shqiptare ’81

Në Prishtinë, në kushte pandemie dhe duke respektuar rregullat e vendosura, u mbajt Akademi për Dëshmorët e Pranverës Shqiptare ’81…