Lëvizja\UÇK

Akademi mirënjohjeje, nderimi dhe falënderimi në Kukës

NË KUKËS MBAHET AKADEMI MIRËNJOHJEJE, NDERIMI DHE FALËNDERIMI PËR SHTETIN TONË AMË, PËR POPULLIN E KUKËSIT DHE PËR GJITHË POPULLIN SHQIPTAR ANDEJ DRINIT PËR PËRKRAHJEN QË I KANË DHËNË TOKAVE TË PUSHTUARA DHE POPULLIT SHQIPTAR KËNDEJ DRINIT…