Shqipëria/Aktualitet

5 MAJI I KRENARISË, KUJTESËS, NDERIMIT DHE LAVDISË SHQIPTARE

NË JETË TË JETËVE NDERIM E LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT DHE SIMBOLIT TË QENDRESËS SHQIPTARE, ADEM DEMAÇIT!
Bijtë dhe bijat më të mira të kombit vepruan e luftuan me penë e me pushkë për çlirimin e tokave të pushtuara të Shqipërisë dhe bashkimin e tyre me shtetin AMË… Ata ranë në altarin e Atdheut që të rrojë Shqipëria dhe kombi i Tyre, gjuha shqipe, kultura dhe tradita shqiptare! LAVDI!