“Inteligjenca ukrainase në zonën e operimit të Grupit Operativ Taktik Lindje ka zbuluar një tjetër depo municioni të fashistëve rusë. Sulmi u krye me sukses. Si gjithmonë, puna profesionale dhe e qartë e mbrojtësve tanë”, tha grupi operativ-taktik ukrainas në Facebook.

Nuk është e qartë se ku dhe kur saktësisht ka ndodhur sulmi.

https://fb.watch/ciYaP1v8xw/

 

Videoja është publikuar mëngjesin e sotëm. Autenticiteti nuk është konfirmuar.